Velkommen til… Castellaras

I flere århundrer var dette robuste, solfylte landområdet bebodd av mennesker som jobbet med og for de naturlige kreftene. Hele regionen er preget av en livlig men turbulent bakgrunn. Med spor av gamle ruiner etter både Gresk og Romersk herredømme og viser sin makt gjennom okkupasjon og påvirkningskraft.

Castellaras i dag, kun 10-minutters kjøretur fra Cannes er fortsatt preget av en eldre karakter og utgir en partikulær sjarm. Gamle oliventrær og et hav av lavendel og jasmine rundt omkring landsbyen og området rundt. Byen er slående vakker. Mange kjente artister fra nåtiden har vært inspirert til kunstnerisk utøvelse på canvas.

Har du alltid hatt en drøm om å bo i Sør-Øst Frankrike? Det viktigste er å finne det perfekte stedet å bo for å oppfylle drømmen. Castellaras representerer en autentisk fransk opplevelse og livsstil; fryden og sjarmen Castellaras er noe helt annet enn den glitrende glamouren og kystens kjas og mas på den franske Riviera.

Med spektakulær utsikt over fjellene, historiske byer, vakre kystutsikt, fargerikt landskap er denne regionen ikke å gå glipp av. For å verdsette den fredfulle livstilen, sjarm og Castellaras sin fredfulle karakter er det nødvendig å utbringe tiden sin både i ferier og bo tilværelse på et like sjarmerende sted.

Chateau Castellaras er en lokal attraksjon og trekker til seg langtreisende besøkende i høysesongen. Slottet ligger i en lite privat vei, og er eid av innbyggerne i området. Deler av slottet er fra 1000-århundre og ble bygget av Saint Honorat munkene fra Lerins Øyene utenfor Cannes. Slottet har en utmerket utsikt over hele den franske rivieraen inkludert det asur blå havet, livlige Cannes, de kraftige Esterell fjellene, sjarmerende Mougins, spektakulære alpene, pittoreske Gorges du Loup, søte Opio, fredfulle Valbonne og historiske Vence.

Castellaras er plassert midt mellom fjellene og havet og er den perfekte basestasjonen for et bredt spekter av aktiviteter og interesser. Inkludert slående vakre golfbaner, all form for vannsport innenfor en kort distanse, tennis, sportsfiske og et utvalg av autentisk franske produkter og antikk markeder og flere årlige festivaler og feiringer i hele regionen.

I tillegg til det brede utvalget av eiendommer for salg eller utleie i Castellaras Knight Frank France kan tilby et bredt spekter av eiendomsforvaltning og vedlikeholdstjenester på eiendom.

Kontakt

Knight Frank Mougins

1 rue honoré
06250 Mougins - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 97 32 20

Knight Frank Valbonne

3 rue Grande
06560 Valbonne - Frankrike

Telefon : +33 4 97 97 32 40

Knight Frank Cannes

12 Bd de la Croisette
06400 Cannes - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 06 30 30

Knight Frank Cap Ferrat

1 avenue Denis Séméria
06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 22 17 32 00