Velkommen til Grasse

Å reise til Sør Frankrike som en turist er en spektakulær opplevelse. Området tar deg stadig vekk tilbake i tid. Når du tror du har opplevd alt finner du et lite stykke himmel, en ny perle som må utforskes og nytes. Leter du etter å kjøpe en bolig på den Franske Riviera blir valget blir nesten for vanskelig. Regionen er full av glitter, glamour og gammeldags sjarm.

I området langs fjellene, skogene og blå himmel ligger byen Grasse med panoramisk utsikt over Cannes og Antibes. Byen er et interessant og populært reisemål for besøkende og spesielt for rolige livsnytere. I hjertet av fransk parfyme kan du ta til deg de vakreste steder, lukke øyene, ta en pause og smake på den søte duften av blomster og frisk luft vinden bringer med seg.

Den gamle byen Grasse er relativt stor og har mye interessant å by på. Byens sjarm og karakter preges av 17 og 18 århundre. Med små svingete smug og bakgater som danner en liten labyrint rundt den fortryllende Shangri-la. Grasse har vært en parfyme by siden 1600-tallet og er i dag kjent som parfyme hovedstaden i verden. Grasse var favoritt feriestedet til dronning Victoria som tilbrakte flere vintre bosatt i Rothschild overdådig villa eller på Grand Hotel. Napoleon selv passerte gjennom Grasse i 1815, men hadde andre ting å tenke på enn Grasse sitt vakre landskap.

Ta deg tiden til å besøke den tre-delte fonten Place Aux Aires på torget i gamlebyen. Slapp av og nyt en kaffe imens det krystallklare vannet sprudler forsiktig i bakgrunnen. Herfra kan du fortsette oppdagelsesreisen, avdekke hemmeligheter og skjulte skatter i denne ukjente men fascinerende historiske byen. På veien videre fra Louis XV fontenen, oppsøk Saracen tårnet og det så gjenstår av 1500-tallets festningsvoller.

Lenger ned i den gamle byen fører en smal gate til Place du Petit Puy med katedral Notre Dame du Puy fra 900-tallet og et historisk klokketårn fra 1700-tallet. På innsiden står det vakre alteret tilknyttet Louis Brea, og glassmalerier og en samling av Baillet sine statuer. Katedralen huser en rekke yndelige malerier, inkludert tre av Ruben fra tiden da han var mindre kjent. I nærheten, på Place Godeau står «Tour de Guet», et imponerende vakttårn fra 1100-tallet.

Knight Frank France tilbyr et omfattende valg av eiendommer i Grasse og området rundt. Luksuriøse villaer med hage, basseng og spektakulær utsikt, moderne leiligheter med helt nye fasiliteter, toppetasjes leiligheter med panoramautsikt og bondegårder og rorbuer med en særegen karakter og sjarme. Renovasjonsprosjekter blir også ofte ansett som et attraktivt alternativ for investorer. Uansett hva du foretrekker, kan vi hos Estate Net France tilby personlig service for å hjelpe seg med å finne den eiendommen som best tilfredsstiller dine behov.

Gjennom hele året verter Grasse og området rundt ypperlige festivaler, karneval og konserter. Som forventet i et land fylt med kultur og kunstnerisk tradisjon, er det en overflod av musemuer og kunstgalleri. Området byr på førsteklasses restauranter, sjarmerende kafeer og elegante barer. Spaserturer i dagslyset eller stearintente middager er en fryd i et område med så mye å gi. Grasse sin egen «to do» liste er lang og variert. Alt fa vannsport og havfiske, til ridning i uberørt landskap, til utfordrende golfbaner og til og med grotteturer. Du kan tilbringe tiden din med all slags fritidsaktivitet tenkelig eller så har du også en ypperlig mulighet til å sitte ved et basseng imens tiden flyr forbi.

Kontakt

Knight Frank Mougins

1 rue honoré
06250 Mougins - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 97 32 20

Knight Frank Valbonne

3 rue Grande
06560 Valbonne - Frankrike

Telefon : +33 4 97 97 32 40

Knight Frank Cannes

12 Bd de la Croisette
06400 Cannes - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 06 30 30

Knight Frank Cap Ferrat

1 avenue Denis Séméria
06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 22 17 32 00