Om Oss

Om Oss

Knight Frank France er et fransk eiendomsmeglerfirma drevet av ikke-franske som har vært gjennom hele prosessen med å kjøpe, selge, oppusse og finanisere eiendommer i Frankrike både privat og profesjonelt. Vårt salgs- og administrasjonskontor ligger i landsbyen Valbonne på Den franske riviera og herfra kommuniserer vi med vårt store utvalg eiendomspartnere og eiere langs hele Côte d’Azur. Vårt mål er å tilby personlige tjenester og støtte til de som ønsker å kjøpe, selge eller som trenger å finansiere en eiendom i vår region.

Det første trinnet er et søk i vår nettbaserte eiendomsdatabase der vi lar interesserte parter søke og se eiendommer i regionen og måten eiendomsbransjen opererer på i Frankrike. Vi gjør vårt ytterste for å gi personlig service til alle våre kunder, og enten de besøker oss personlig eller bruker våre tjenester over telefon, e-post eller faks, vil vi alltid hjelpe dem gjennom hele kjøpsprosessen, fra den aller første kontakten og helt frem til undertegnelsen av kontrakten og utover dette.

Vi tilbyr også et bredt utvalg ettersalgstjenester. Vi kan hjelpe deg med alle spørsmål innen eiendomsfinansiering, kjøp av bil, oppussing av eiendom, bygging av basseng eller tennisbane, hageanlegg, innkjøp av møbler og oppsett av satellitt-TV med kanaler fra ditt hjemland, eller til og med hjelp med å få oppholdstillatelse i Frankrike.

Knight Frank France er et franskregistrert eiendomsmeglerfirma med en fransk meglerautorisasjon og profesjonelt erstatningsansvar.