Velkommen til Provence

Provence er nok den regionen i som best fanger opp selve essensen av Frankrike. Området har en rik og fortryllende karakter, med kontraster av skjønnhet, ro og røre. Fantastiske snødekte fjell glitrer i de lange sommerdagene, og krystallklare bekker lager spor nedover de skogdekte fjellsidene og følger sine faste veier ned til den frodige og fruktbare jorden ved foten av fjellet. Sjarmerende fjellandsbyer trosser nærmest tyngdekraften der de ruver over strålende innsjøer som har fanget oppmerksomheten til mange flotte artister gjennom tidene. Både Vincent Van Gogh, Paul Cézanne og Matisse ble i sin tid inspirert av skjønnheten i Provence. Byer fra middelalderen, idylliske landsbyer, imponerende slott, gamle ruiner fra romer- og sarasenertiden – alt pryder denne regionen. En herlig sammensmelting av ulike kulturer og sivilisasjoner har satt sitt preg på området.

Provence er fylt med dufter, og er kjent som parfymehovedstaden i Frankrike. Hvor enn man reiser i denne sjarmerende regionen, vil sansene kvikne til et mangfold av naturlige dufter; lavendel, Jasmin, rosmarin og furu, blandet i en bukett av harmoni. Følg lavendelruten fra Abbaye de Sénanque og gjennom Dróme og Vaucluse, hvor man går i en bølgende åker med lavendel som rekker til høyt oppe på lårene.

Byen Avignon ligger ved bredden av elven Rhóne, og er inngangsporten til Provence. Denne elegante byen er kjent som en av de vakreste i Provence, og tiltrekker seg mange besøkende til den årlige scenekunstfestvalen. Da Pavedømmet ble flyttet hit på 1300-tallet, fulgte en strøm av rikdom og velstand; en historie som definerer den praktfulle byen i dag. Herfra kan du oppleve mange av de underverkene den gamle havnen i Marseilles har å by på. Nord for Vieux-havnen ligger bydelen Le Panier med sin unike historie, Souk-lignende marked og etniske mangfold. Marseille gir en kulturell opplevelse som blir liggende i minnet lenge etter hjemreisen. Bare 25 km fra kjaset og maset i Marseille ligger Aix-en-Provence, en liten markedslandsby som oser av bohem eleganse. Kunst, kultur og fantastisk arkitektur gjennomsyrer den lille landsbyen som er et populært tilholdssted for studenter og eldre besøkende.

Provence representerer alt som er rolig og fredelig, og er kanskje best egnet for de som trives i et mer avslappet miljø. Jet Set-livet kan nytes et lite stykke fra de mer fredelige og rolige omgivelsene som preger området. Mange velger å nyte pensjonisttilværelsen i det frydefulle Provence, men også kresne turister har slått seg til ro med Provence som sitt andre hjem. Med et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelige, florerer området med gode investeringsmuligheter.

Рыцарь Франк Франция tilbyr et vidt spekter av eiendommer i Provence, inkludert luksuriøse villaer med hage, basseng og spektakulære utsiktsmuligheter. Vi tilbyr også ettertraktede leiligheter med topp moderne fasiliteter, toppetasjes leiligheter, våningshus og fiskehytter. Også rehabiliteringsprosjekter blir ansett som en alternativ mulighet for investorer. Uansett hvilke krav du måtte ha, vil de ansatte hos Рыцарь Франк Франция tilby den beste assistanse for å finne eiendommen som oppfyller dine ønsker.

Regionen Provence er kolossal, og har et vell av severdigheter og attraksjoner å by på. Den kan skryte av 120 km med noen av de flotteste kystlinjer i verden, over 30 havner samt havnebyer. Det er i overkant av hundre muséer og monumenter å utforske; fantastiske nasjonalparker og reservat venter dem som setter pris på natur og geologisk skjønnhet. Gjennom året er regionen vertskap for en rekke festivaler og kulturarrangement. Provence imøtekommer også de sportsinteresserte med fantastiske fiskemuligheter i det krystallblå Middelhavet, spennende ski- og Snowboard-bakker for den kresne entusiast og utfordrende golfbaner i nydelige omgivelser.

Kontakt

Knight Frank Mougins

1 rue honoré
06250 Mougins - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 97 32 20

Knight Frank Valbonne

3 rue Grande
06560 Valbonne - Frankrike

Telefon : +33 4 97 97 32 40

Knight Frank Cannes

12 Bd de la Croisette
06400 Cannes - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 06 30 30

Knight Frank Cap Ferrat

1 avenue Denis Séméria
06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 22 17 32 00