Velkommen til Villefrance sur Mer

Gåturer i parkene og den vakre gammelbyen i Villefrance er veldig populært. Det er også mange små torg hvor med en rekke kaféer hvor du kan nyte lokal mat og smake på vin fra området.

Villefrance vokste frem i romertiden og har noen fantastiske eldre bygninger av interesse, særlig festningsanlegget fra 1500-tallet som huser en rekke museer og et friluftsteater. Anlegget ligger godt til rette ved foten av en store åssider som sammen med den kongelige fjæra har beholdt samme utseende siden byen fødsel i år 130 f.kr. Eiendommer i Villefrance er svimlende vakre. Luksuriøse villaer dominerer kysten og åssidene med utsikt over havnen. Moderne villaer og villaer fra gamle dager ligger side ved side og skaper en fredelig harmoni, men slående eksempler fra den flotte Belle Epoque-tiden ruvende stolt i sine bortgjemte men overdådige gater. Villa Leopolda i åsene var en gang boplassen til Kong Leopold II av Belgia, og er kjent for å være det dyreste huset i verden.

Nærmere havet ligger villaer med direkte tilgang til sjøen inkludert private brygger, tennisbaner og svømmebasseng. Overhengende hager og store terrasser harmoniserer perfekt med den robuste strandlinjen med utsikt over det krystallklare vannet; en panoramautsikt man kan nyte fra hele bukta. Det er også et bredt utvalg av leiligheter å velge mellom på dette sjarmerende stedet. Fra eneboliger og renoverte boliger fra 1700-tallet som inkluderer frodige hager, balkong og basseng, til restaurerte villaer og palass som har beholdt prakten og luksusen fra sitt opprinnelige design.

Kngiht Frank France har etablert et godt rykte langs den franske riviera og regnes som ett av de fremste meglerkontorer i området. Vår lokale kunnskap og erfaring gjør oss i stand til å møte krevende og spesifikke krav fra våre kunder. Uansett hva du foretrekker er Villefrance en flott gammel by, helt uberørt til tross for sin popularitet. Det er en verdsettelse av de enkle ting i livet som har trukket folk til området i flere årtier; klimaet, havet, den fantastiske utsikten, historien og atmosfæren, god mat og godt miljø.

Kontakt

Knight Frank Mougins

1 rue honoré
06250 Mougins - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 97 32 20

Knight Frank Valbonne

3 rue Grande
06560 Valbonne - Frankrike

Telefon : +33 4 97 97 32 40

Knight Frank Cannes

12 Bd de la Croisette
06400 Cannes - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 97 06 30 30

Knight Frank Cap Ferrat

1 avenue Denis Séméria
06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat - Frankrike

Telefon : +33 (0)4 22 17 32 00